Monday, 18 April 2011

10 HARI DALAM DUNIA BLOG

Assalammualaikum smua

Hows ur day? harap smua baik2 saja ya. yey!http://www.emocutez.com hari ni genap 10 hari umur blog sy ni. what can i say, 10 hari yg MENGGEMBIRAKAN, ceh!http://www.emocutez.com  mood still excited. nda sangka BEST jgk kn jadi blogger ni. kalo tahu mesti dari dulu lg sy suda buat BLOG. dpt kenal kawan baru, dpt singgah di blog yg COMEL2, dpt macam2 info, dpt nasihat percuma, dpt belajar dari cerita hidup org lain, dpt buat sy SENYUM http://www.emocutez.com

Ada jugak org mo datang blog sy, walaupun bahasa yg sy guna tunggang langgang. hehe. ya la, campur2 dgn bahasa sabah kn. tp kamu semua still mo baca lg. THANK YOU! nda lupa dkt smua yg sudi mo komen dkt post sy. sangat2 HARGAI. nda ada la sy rasa syok sendiri tulis blog ni. harap2 smua org faham la bahasa yg sy guna ya. nda lupa dkt smua FOLLOWER, tima kasih banyak2 sbb sudi mo follow blog sy yg nda seberapa ni. SAYANG kamu smua BANYAK2.

10 hari dalam dunia blog ni macam2 org sy kenal n ada beberapa org yg sy akan senang mo ingat mcm SHAR, yang mintak sy ajar cakap bahasa sabah. siap mintak buat tutorial lagi. nda penah terfikir buat tutorial utk ajar bahasa sabah ni. tapi sy akan pertimbangankan cadangan tu. ceh! mungkin lepas ni budak kecik akan mengajar kamu2 semua bahasa sabah. hehe. sy jgk mesti akan ingat EEDA, sbb dia suka dengar orang sabah cakap. lagi pun sy suka blog EEDA, sgt COMEL mcm orangnya jugak. Dynda n Wen, sbb diaorg SABAHAN mcm sy. pas 2 aSiMiRa, hari ni genap 1 bulan umur blog dia. sangat supportive. hehe. siap offer utk tolong apa2 yg patut dkt NEWBIE mcm sy. THANK YOU! Last but not least AD, budak yang sangat NOTI. ops http://www.emocutez.com boleh2 mo SPANK budak kecik mcm sy ni. ish2, nda patut http://www.emocutez.com betul kan. mentang2 la nama blog dia SPANKED. 

Cuma mo bg tahu dekat semua, each one of you, make me SMILE  http://www.emocutez.com termasuk la smua follower, kamu2 yg baca post sy dan yang tinggalkan komen. sy rasa mo PELUK semua orang (perempuan saja of coz) kamu semua memang BAIK, COOL, AWESOME, ROCK! SAYANG SEMUA JUTA2 http://www.emocutez.com

Ok, tu jak budak kecik mo cerita hari ni. jumpa di post yg lain ya. smua org TAKE CARE. jgn noti2 mcm AD  http://www.emocutez.comhappy selalu + be nice to everyone.

http://www.emocutez.com

20 comments:

SiTi HaJaR said...[Reply]

waaa.. first time ada blogger tag saya dalam entry dia... terharu nya.. sob3.. huhu..
trimas yaaa.. hargainya tau...
lagi satu comel la emotion tu... comel3...

trimas banyak3... muahhh xp

Arisa said...[Reply]

sama2 :D
thanks jgk suggest buat tutorial 2 ^^

kalo nk guna emotion 2 boleh ambik kt cni www.emocutez.com
byk yg comel2, rambang mata pilih. hehe.

Nonie said...[Reply]

waaa...bru sepuluh hari ke??nmpk cm da byk pengalam jer...

Arisa said...[Reply]

aah, sy baru lg :D
thank u nonie ^^
tambah semangat la sy mo tulis blog mcm ni.
byk lg kena belajar sbnarnya.

apa pun, tima kasi singgah cni ya :D

aSiMiRa.aSiM said...[Reply]

hahaha..tengok semua kagum ngan arisa..asim kagum gak..tapi tol semue ny stat ngan lgkah pertame..hehe..kite same2 baby kan..=p asim nak jugak blaja bahase sabah arisa..pliss..hehe..nak simple arisa wat pop up comment..t owg sdap komen kat blog kite..hehe..

Wen said...[Reply]

thnk u mention sy dalam blog. so sorry sebab baru sekarang berkesempatan membaca entry dn berkunjung.. semalm agak sibuk

Adynda Nurfarina said...[Reply]

huhu dynda di situu.. tengs yer babu ops..makuj plak kang budak kechik nie.. tengs macik huhu kimsalam sama pacikmu naa... manataw ada masa kita jumpa.. tegur2 la ba k huhu

Arisa said...[Reply]

@aSiMiRa.aSiM hehe. makasih byk2. aah, kita baby lg. cuma kamu tua ckit dr sy + lg HEBAT. tunggu ya, kena buat byk research ni utk ajar bahasa sabah. ceh! blur sekejap. pop up comment? lps search d google. ooo. mcm ni rupanya. sbb 2 ingat asim ni. baik hati. hehe. suka tolong orang. THANK U!

Arisa said...[Reply]

@Wen welcome. alah, nda apa bh. mesti study 2 kn :)

Arisa said...[Reply]

@Adynda Nurfarina hehe. welcome. kalo dynda sy nda merajuk. kalo pacik pggl baru la. nda buli 2 :P nda dpt lg kasi smpai salam, pacik lupa suda dgn sy ni. huhu. ya bh, mana tau kn, dkt jak jgk kita :D

eedaRAWR said...[Reply]

thanks dear, wee.
harap u dpt ajar camne nak cakap sabah :) hoho

Arisa said...[Reply]

@eedaRAWR welcome eeda :) isyaAllah ^^

Nurul Amira Mohamad Salleh said...[Reply]

thnx to follower ? ur most welcome :D

Arisa said...[Reply]

@Nurul Amira Mohamad Salleh hehe. thanks singgah n jd follower :D

risa said...[Reply]

eh..nama kite sama eh
saye HARISA hehehe

Arisa said...[Reply]

@risaye kakak, sama. cuma xda H. ARISA :)

thanks ya, singgah cni ^^

zacky ~786~ said...[Reply]

best kn berblog nie.. hehee

Arisa said...[Reply]

@zacky ~786~ setakat ni BEST. di masa depan kita nda tahu. hehe.

nUr _ atiQah said...[Reply]

entry comei..hee^^~
thumsup 4 u ^^

Arisa said...[Reply]

@nUr _ atiQah thank u! :)