Saturday, 7 May 2011

COMELNYA !

Assalammualaikum smua

http://www.emocutez.com si cantik dan si kacak. how's life? harap semua baik-baik jak ya. wah, 1 mggu nda update blog. bz? nda ada la bz mana pun. tapi bila mo update, mama panggil mintak tolong itu, mintak tolong ini. SAYANG MAMA JUTA2! sebagai anak yang BAIK, sy pun terpaksa la korbankan masa mo update blog untuk MAMA TERCHENTA. CEH! adik-adik pulak sudah start cuti sem. meriah la rumah. blog makin terabai. huhu. ada jugak terfikir, kalo suda nda dapat mo update lagi, bagus tutup jak blog ni. tapi mengenangkan follower + kamu2 yang baca entry + kamu2 yang komen di entry sy, nda jadi la mo tutup. btw, sy RINDU semua orang dalam dunia BLOG saya ni. hehe.

ok la, hari ni mo cerita pasal COMEL aka CUTE aka KAWAIII. maksud comel dalam kamus hidup sy, ceh! http://www.emocutez.com something yang buat saya rasa geram + rasa mo cubit + buat sy senyum + unik. sebenarnya comel ni macam cantik jugak, subjektif ikut pandangan masing-masing. kan kan kan?
apa yang COMEL di pandangan mata ARISA EFFY?  http://www.emocutez.com

1) MIA SARA NASUHA 

siapa la nda kenal budak comel ni kan? dia sangat-sangat COMEL. geram tengok. mo ada anak mcm dia la.

2) HORIKITA MAKI
pelakon jepun dalam cerita HANAKIMI. artis jepun mmg ramai gila yg comel. mo pilih mana satu yang paling COMEL pun susah.

3) JANG GEUN SUK
pelakon korea dalam movie BABY & ME & drama HE'S BEAUTIFUL. dia "baby face" kan?

4) REDZA MINHAT






kamu kenal siapa lelaki ni? alah, GIGI BESI dalam PISAU CUKUR. comel kan? sekarang teda gigi besi suda, kurang COMEL sikit. saya rasa muka dia macam JASON MRAZ

5) BILL & GUILIANA

ni couple yg paling sy suka. SANGAT comel. GIULIANA pengacara rancangan E! BILL pulak yang menang dalam THE APPRENTICE SEASON 1. Giuliana ni gila-gila, Bill pulak jenis serius sikit. SWEET jak. suka tengok diaorg dalam reality show GIULIANA & BILL memang COMEL!

6) BEG JUICY COUTURE




saya fanatik dengan semua bag JUICY COUTURE, semua bag dia comel2. walaupun nda pernah beli yang AUTHENTIC. huhu.budak kecik nda mampu. mungkin kena tunggu kahwin dengan DATUK. opps!

7) VESPA
SUKA! walaupun sy nda pandai bawak moto, jangan katakan moto, basikal pun nda pandai. huhu. tapi tetap suka tengok VESPA. comel kan?

8) UPIN & IPIN

eee. yg ni memamg GERAM betul kalo tengok. COMEL GILA. "betul, betul, betul" "kak ROSSSSS"

9) COLOURFUL Lolipop
Nda sanggup mo makan lolipop seCOMEL ini.

10) Nama-nama yang COMEL
Arisa Effy
Lyra
Haqeeme
Enrique
Qaisara
Danish
Puteri
Fiera


Ok, tu jak untuk hari ni. thanks for reading ya! semua orang JAGA DIRI + be nice, jangan NOTI2! 

http://www.emocutez.com

9 comments:

zacky ~786~ said...[Reply]

syg mama zacky :)

Arisa said...[Reply]

@zacky ~786~ :D arisa sayang mama zacky jgk. ops :P

Syuxer said...[Reply]

comelnya mia...eheh

kena tmbah nama2 comel tuh..masukkan syuxer sekali hehehe..

Arisa said...[Reply]

@Syuxer hehe. alala COMELnya. nak jugak ek? :D

single said...[Reply]

banyak tul gambar.... comel2

Arisa said...[Reply]

@single hehe. semua COMEL kn :D

cik faez said...[Reply]

mia sara mmg comel . kalo dpn mata ku tu . ku plok n cubit pipi dia kuat2 . mau lg kejam . aku culik tu c mia sara . hahahaha

Arisa said...[Reply]

@cik faez duina, tu baru la. hehe. tp mmg bh, tlampau CUTE tu anak. geram aku. kalo ko bjaya culik dia, roger ar, buli jgk aku tumpang peluk cium dia. hahaha.

sherlina karina said...[Reply]

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/