Sunday, 22 May 2011

Berhenti Sementara Waktu

Assalammualaikum semua.

Hi si cantik dan si kacak! hows ur weekend? harap semua baik-baik saja ya. besok keja sudah, jangan malas-malas ya. FIGHTING! wah, semangat jugak saya ni.

1 minggu nda update blog. sangat busy. rindu mo blogwalking, mo cerita dengan kamu-kamu semua. hari ni pun mo bagi tahu lepas ni saya nda dapat sudah mo update blog macam selalu. berhenti sementara waktu. sementara saja ya. sebab banyak benda saya kena urus sekarang. nda tahu la http://www.emocutez.com maybe 2 minggu, 1 bulan, 2 bulan baru dapat update lagi. tengok la keadaan ya. kalo ada masa free INSYAALLAH saya update.

Sedih pulak ni http://www.emocutez.com nanti mesti saya rindu dekat kamu semua. thanks http://www.emocutez.com dekat semua yang sudi jalan-jalan di blog saya, walaupun sy teda update apa-apa n sori buat masa ni nda dapat mo balas jejak http://www.emocutez.com

ok la, tu jak untuk hari ni. kita jumpa di lain entry ya. semua orang take CARE + be NICE + jangan NOTI - NOTI.

Arisa sayang JUTA-JUTA semua readers + FOLLOWER.

http://www.emocutez.com


2 comments:

cik nAdyYa ツ said...[Reply]

comelnyee

sherlina karina said...[Reply]

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/