Saturday, 14 May 2011

1st header saya

Assalammualaikum semua.

Wah, akhirnya dapat jugak bukak blog. kamu semua apa khabar? harap semua orang sihat la ya. teda apa-apa plan weekend ni? saya ingat kejap lagi mo jumpa BFF, lamanya nda jumpa. rindu sudah. semua org have a good day jugak ya.

Kamu nampak header baru saya? nda nampak? sedih saya http://www.emocutez.com penat-penat buat tu. CEH!http://www.emocutez.com sebelum ada blog nda tahu pun macam mana mo buat header. lepas 1 bulan lebih dalam dunia blog ni baru tahu apa photoshop  + gimp. saya pun belajar la buat header dari tutorial blog-blog orang lain.

Mula-mula tension jugak http://www.emocutez.com especially dengan photoshop. saya memang teda "KIMIA" dengan photoshop, sangat COMPLICATED. hampir berputus asa. tapi belajar punya belajar, akhirnya dapat la buat header macam di atas. hari tu ASIM ada offer mo tolong buat header FREE, tapi saya mo try buat sendiri dulu. http://www.emocutez.com dekat ASIM yang baik hati sebab offer hari tu ya.


Header saya simple jak, nda cantik mana pun. tapi saya puas hati sebab hasil tangan sendiri kan. ok la, tu jak mo cerita hari ni. semua orang TAKE CARE ya + be NICE to everyone + jangan NOTI-NOTI.

http://www.emocutez.com

2 comments:

nUr _ atiQah said...[Reply]

btul2..
hasil sendiri lebih memuaskan..^^~

sherlina karina said...[Reply]

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/